Bij OBA Praktijk zijn de volgende personen werkzaam:

Mevrouw T. Duman-Bilir, GZ-psycholoog, Praktijkhouder

De Heer M.C. Duman, GZ-Psycholoog

Wij, als psychologen zijn breed geschoold en hebben ruime ervaring in het begeleiden van cliënten. Ik heb klinische & gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Radboud universiteit te Nijmegen waarna ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) heb afgerond. Al 22 jaar ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en heb ruime ervaring opgedaan in de verschillende soorten behandelingen, in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van transculturele problematiek en behandeling.

Sinds januari 2012 is in de praktijk een jonge collega werkzaam als GZ-Psycholoog, genaamd M.C. Duman, die zich voornamelijk richt op jong volwassenen. Zijn aanwezigheid is een meerwaarde voor deze doelgroep vanwege zijn meertaligheid en ervaring met de referentiekaders van jongeren.

Door de noodzaak voor cultuursensitieve behandelingen, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke culturele kaders van de cliënt, beogen wij in praktijk  zo creatief mogelijk werkzaam te zijn.

Registraties & Lidmaatschappen

Ik ben lid van een aantal beroepsverenigingen:

  • N.I.P.: Nederlandse Instituut van Psychologen
  • N.V.G.P.: Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie
  • Psyzorggroep Overgelder: Coöperatie van en voor zelfstandig gevestigde GZ-psychologen en psychotherapeuten, werkzaam in de Generalistisch Basis GGZ in de regio rondom Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen

Tevens ben ik geregistreerd als Gezondheidszorgpsycholoog (GZ- psycholoog, B.I.G.:39054520225).